logo Olde Veste
Voorbeschouwing Olde Veste – PKC

Voorbeschouwing Olde Veste – PKC

Nieuwsbericht

Zaterdag staat de wedstrijd tegen PKC op het programma. Vanuit het verleden staan de wedstrijden tegen PKC altijd in het teken van verzorgd voetbal. Waar Olde Veste de laatste weken enkele goede resultaten heeft neergezet en daarmee weer op een acceptabele plaats op de ranglijst staat. Maakt PKC een moeilijke periode door, de laatste vier wedstrijden werd er geen punt behaald. Hierdoor staan ze nu op de elfde plaats en hangt het degradatie spook boven hun hoofd.

Het zal het dan ook een strijd gaan worden wie de drie punten aan zijn totaal kan toevoegen. Voor Olde Veste betekent het dat ze definitief niet meer naar onderen hoeven te kijken. Terwijl PKC ze goed kan gebruiken om niet verder onderuit te zakken. Omstreeks 17:15 zullen we weten hoe de wedstrijd met bovenstaande belangen verlopen is.

Olde Veste supporters, jullie hulp is vandaag weer welkom om als twaalfde man de boys te ondersteunen voor een goed resultaat.

De wedstrijd hedenmiddag staat onder leiding van de heer M. Baar en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren Y.Q. Heeren en M.R. Smook Brands

 

 

De Pupil van de Week is Ruben Bakker van JO11-5

 

 

 

Deel dit bericht

share op facebook  
Top