logo Olde Veste
Voorbeschouwing Olde Veste – Noordscheschut

Voorbeschouwing Olde Veste – Noordscheschut

Nieuwsbericht

Noordscheschut, een oude bekende die weer terug is in de eerste klasse. Na drie seizoenen in de tweede klasse, wist het in de nacompititie Leeuwarder Zwaluwen en Pelikaan S te elimineren, zodat de promotie een feit werd. Na vier wedstrijden heeft Noorscheschut 2 punten verzameld, daar waar Olde Veste een zevental punten bij elkaar gevoetbald heeft. Dus op papier lijkt Olde Veste de favoriet hedenmiddag. Maar van oudsher heeft Olde Veste het weleens moeilijk tegen de Noordscheschutters die met veel strijd en opgestroopte mouwen de wedstrijd ingaan. Daarom lijkt het ook op voorhand een intereassate strijd te gaan worden om de drie punten die te verdienen zijn. Omstreeks 16:45 zullen we dan ook weten op welk konto de punten bijgeschreven worden.
We wensen alle supporters een prachtige voetbalmiddag toe.

De wedstrijd hedenmiddag zal onder leiding staan van dhr. P. Lips en hij zal hierbij geassisteerd worden door de heren H.A.C. Basstra en Y.Q.Heeren.

De pupil van de week is Anas Dini van JO11-3

Deel dit bericht

share op facebook  
Top