logo Olde Veste
vv BCV – vv d’Olde Veste ’54

vv BCV – vv d’Olde Veste ’54

Nieuwsbericht

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tegen BCV te Burgum op het programma. Na de gewonnen bekerwedstrijd tegen Erica staat ons aanstaande zaterdag de wedstrijd tegen BCV te wachten. De eerste van de drie B’s, die tot aan de winterstop nog te spelen zijn. Na BCV staat op 3-12 Buitenpost en 10-12 Balk op het programma. Evenals onze jongens heeft BCV ook zijn bekerwedstrijd tegen Balk gewonnen. Wat dat betreft kunnen we stellen dat beide ploegen met zelfvertrouwen aan de aftrap zullen staan. Daarnaast spelen nog enkele belangen een rol:
  • Olde Veste wil zijn positie aan de top behouden of verbeteren.
  • BCV zal zeker willen punten om de aansluiting met de middenmoot te krijgen.
  • Een andere stimulans zal zijn dat de Jasper Bouma, de huidige hoofdtrainer van BCV, zeker graag wil punten tegen zijn oude (werkgever) club.
  • Wij Jasper een alleraardigste kerel vinden maar hem aankomende zaterdag geen punt toewensen.
Genoeg ingrediënten om een mooie wedstrijd op de mat te leggen door beide teams. Een goede gelegenheid voor onze supporters ons in groten getale te komen steunen op het sportcomplex het Koningsland te Burgum. Supporters, let op de uitwedstrijd tegen BCV, op sportcomplex het Koningsland aan de Burgemeester Bothenius Lohmanlaan 40-C, 9251 LD Burgum wordt om 15:00 uur afgetrapt. Mocht je geen vervoer hebben dan zijn er nog plaatsen vrij in de Olde Veste Expres. (Vertrektijd 12:30 uur, supporters aanmelden bij Leo Mulder)    
Deel dit bericht

share op facebook  
Top