logo Olde Veste
Olde Veste – PKC

Olde Veste – PKC

Nieuwsbericht

Wat valt er te berichten na een BRILSTAND wedstrijd. Voor de ouderen onder ons, Frits van Turenhout kon vroeger in zijn radioverslagen ons met een nul-nul uitslag nog enigszins bekoren. Voor diegenen die de wedsstrijd live gevolgd hebben zagen daarentegen een attractieve wedstrijd die vanaf het begin tot het einde bleef boeien. Waar Olde Veste in de eerste helft het meeste recht had om te scoren en PKC een kans niet wist te verzilveren. Waren er in de tweede helft meerdere uitvallen van PKC die Tom Holleboom wist te pareren. Olde Veste bleef de aanval zoeken maar de compacte defensie van PKC kon niet verschalkt worden. Hierdoor was het na 90 minuten voor de Olde Vestenaren een teleurstellend resultaat en hield PKC een beter gevoel over aan de wedstrijd. Doel:              Tom Holleboom Verdediging:   Bas Flobbe, Erwin van Luik, Kevin de Vries, Martijn Strijker (64’ min. Mark Homme van der Veen) Middenveld:   Sander Nijstad, Joy Okenge, Patrick de Vente Aanval:           Clint Kruisweg, Yannick Kaluzi, Wouter van der Vegt (74’ min. Jordy Blijham) @geel Kevin de Vries @geel Mark Homme van der Veen Kijkend naar volgend weekend, dan staat de bekerwedstrijd tegen s.c. Erica op het programma. Deze wedstrijd start om 14:30 uur, een mooie kans om ons weer te bezoeken.Daarna volgen tot aan de winterstop nog drie competitiewedstrijden, het zijn dan de drie B’s, BCV, Buitenpost en Balk die op het programma staan. Foto's van Jacob Westra
Deel dit bericht

share op facebook  
Top