logo Olde Veste
Kijkje achter de schermen bij ……..

Kijkje achter de schermen bij ……..

Nieuwsbericht

De leden van de Business Club Olde Veste krijgen de kans om een kijkje achter de spel-ontbijtschermen van de uitvaartbranche te nemen. Op woensdag 16 november organiseert de Monuta Steenwijk een ontbijtsessie in  Huis ten Wolde aan de Onderduikersweg. “ Een mooie combinatie want beide bedrijven zijn lid van onze Business Club “ zegt Jan Kik. Monuta is shirtsponsor van vrouwen 1 en de B junioren. De voorzitter van de BCOV is dan ook blij met het initiatief. Elke uitvaart is bijzonder, want elk mens is uniek. Maar niet iedereen weet dat sommige uitvaarten ook bijzonder zijn, omdat de uitvoering om een speciale manier van werken vraagt? Het gaat dan bijvoorbeeld om grote, complexe uitvaarten, uitvaarten met mediabelangstelling of uitvaarten waarbij protocol en ceremonieel een belangrijke rol spelen. Om ook deze uitvaarten op de juiste manier te verzorgen, heeft Monuta een Team Bijzondere Uitvaarten (TBU). Als het nodig is, is het team binnen een half uur beschikbaar. Een voorbeeld van deze dienstverlening is de bijdrage van het team aan de organisatie van de ceremonie voor de terugkeer van de slachtoffers van de ramp met MH17. Monuta Directeur Team Bijzondere Uitvaarten Hans Bleijerveld komt naar Steenwijk om te vertellen over alle zaken die er bij deze bijzondere uitvaarten geregeld moeten worden. Maar uiteraard zal hij ook vertellen over de lokale uitvaartgebruiken en hoe de dienstverlening van Monuta in Steenwijk eruit ziet.  dsc_1150   De ontbijtsessie van de Monuta is op 16 november in huis ten Wolde tussen 7.30 en 9.00 uur. Aanmelden kan via het mailadres dblaak@monuta.nl.         monutahuistenwolde
Oostwijkstraat 20                               Onderduikersweg 6
8331 ED Steenwijk                              8346 KP De Bult
www.monuta.nl/steenwijk                                  www.huistenwolde.nl
Logo Olde Veste Business Club
Deel dit bericht

share op facebook  
Top