logo Olde Veste
Bakkerij Strampel en Olde Veste houden oliebollenactie

Bakkerij Strampel en Olde Veste houden oliebollenactie

Nieuwsbericht

3e-25-nov-2016-def-oliebollen-b2 Steenwijk – Dat de samenwerking tussen Bakkerij Strampel en Olde Veste geen eendagsvlieg is mag duidelijk zijn. Want naast dat de jeugdleden van het B2 elftal en de trotse bezitter van de oorkonde “ Gilde Goud “ gezamenlijk op 26 november weer een oliebollenactie organiseren is de bakkerij uit de Oosterstraat in Steenwijk nu ook shirtsponsor van het team. ov-b2-oliebollen-def “  Een prachtige samenwerking “ vertelt Jan Kik. De voorzitter van de business club Olde Veste is duidelijk in zijn stelling “ Laat de spelers maar kennismaken met het bedrijfsleven. Laat ze weten wat er in de wereld te koop is en hoe dat tot stand komt. Christiaan Strampel heeft die handschoen opgepakt door samen met de jongens deze oliebollenactie te organiseren “. Op 26 November zullen de spelers van Olde Veste B2 op drie locaties in Steenwijk een verkooppunt inrichten. Naast dat de oliebollen in de winkel van Bakkerij Strampel in de Oosterstraat verkocht zullen worden staat er ook een stand op de parkeerplaats van AH van Teun van Etten aan het Schar en bij het clubgebouw van Olde Veste aan de Parallelweg. Naast de normale ingrediënten heeft Christiaan Strampel ook een aantal blauwe oliebollen gebakken. De koper van die unieke oliebollen maakt kans op een maand lang gratis brood ter waarde van maximaal honderd euro.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top