logo Olde Veste
Vrouwen 1 genomineerd voor beste sportploeg 2015

Vrouwen 1 genomineerd voor beste sportploeg 2015

Nieuwsbericht

imagesYTDCA9S6 Binnen de gemeentegrenzen zijn de prestaties van Vrouwen 1 ook niet onopgemerkt gebleven. Zij zijn genomineerd voor de beste sportploeg 2015 van de gemeente Steenwijkerland. Tijdens het sportgala op 13 januari 2016 zal blijken of ze deze prestigieuze prijs ook daadwerkelijk in ontvangst mogen nemen. genomineerdenIMG_9225_bewerkt-1_Vrouwen-1 In het bericht over de contractverlenging van de trainer van VR 1,  Arjan Zomerdijk, is ook al melding gemaakt van de bijzondere prestaties van dit team. Zijdelings is de nominatie voor beste sportploeg 2015 genoemd, maar wij zijn achteraf van mening dat dit een afzonderlijk bericht verdient.

Bij deze dames en staf, van harte gefeliciteerd!imagesHS7KXK5X

gefeliciteerdimage-5216584

                               
Deel dit bericht

share op facebook  
Top