logo Olde Veste
Trainers Beloftenteam en A1 verlaten v.v. d’ Olde Veste ’54.

Trainers Beloftenteam en A1 verlaten v.v. d’ Olde Veste ’54.

Nieuwsbericht

De trainers Menno van Dam (Beloftenteam) en Jasper Bouma (A1) verlaten aan het eind van dit seizoen onze vereniging. Jasper Bouma, die binnenkort zijn trainersdiploma TC 1 hoopt te behalen, wordt hoofdtrainer van 1e klasser BCV uit Burgum. De vereniging uit zijn woonplaats en waar hij als voetballer en als jeugdtrainer is opgegroeid. Jasper zien wij dus wellicht volgend seizoen terug aan de Parallelweg tijdens de onderlinge confrontatie tussen ons 1e elftal en BCV. Opvallend is dat Jasper samen met zijn vader BCV gaat leiden, Jasper in de rol van hoofdtrainer en zijn vader als assistent trainer. Ook Menno van Dam, sinds vorig jaar in het bezit van het TC 1 diploma, gaat ons verlaten. Hij heeft aangegeven de ambitie te hebben een 1e elftal te willen trainen. Waar Menno zijn carrière vervolgt, is op dit moment nog onduidelijk. Wij zijn beide trainers zeer erkentelijk voor hun inzet en hun betrokkenheid in de afgelopen jaren en wensen ze veel succes bij het vervolg van hun trainersloopbaan. Dirk Gerrits BG Technische Zaken
Deel dit bericht

share op facebook  
Top