logo Olde Veste
Pupillenscheidsrechtercursus

Pupillenscheidsrechtercursus

Nieuwsbericht

9 jonge scheidrechters geslaagd op zaterdag 19 december

Scheidsrechtersdiploma 19122015 (2) Onder leiding van Lennart Fledderus, Johan Dolstra en Ron Knoops zijn een tweetal bijeenkomsten geweest waarbij 14 spelers van B3, C1, C2, C3, C4 de beginselen van het fluiten is bijgebracht voor E en F pupillen.fluitje1 Er werden 3 wedstrijden gefloten. Op zaterdag 19 december werden een tweetal wedstrijden gespeeld tussen E3/E5 en E7/E8.   scheidsrechterscursusNa afloop kregen de geslaagden een scheidsrechterstasje met inhoud aangeboden namens de KNVB en Olde Veste. 5 deelnemers konden vandaag door  omstandigheden niet aanwezig zijn. In januari of februari zal op een zaterdagmorgen voor hen iets geregeld worden.   De geslaagden: Leon Hartong, Jeffrey Dijkstra, Frank Snijder, Harry Odink, Thom Westerveen, Jarno Knoops, Jan P. Evenhuis, Ramon Jassies en Thijn Veldman. De foto is gemaakt door Klaas Brinkman.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top