logo Olde Veste
Olde Veste’s eigen Kerstkrant

Olde Veste’s eigen Kerstkrant

Nieuwsbericht

Hij valt zeer binnenkort op ieders deurmat: de splinternieuwe Olde Veste Krant. In een oplage van 13.500 exemplaren wordt hij in Steenwijk-stad en een reeks gebieden erom heen huis-aan-huis verspreid. Wij zijn trots op het resultaat: drukkerij Bijzonderdruk heeft zijn vertrouwde uiterste best gedaan en samen met ons gezorgd voor een prachtige krant. Een krant met andermaal een internationaal tintje: zo vertellen voetbalster Samantha Grasmeijer en voetballer Yannick Kattenberg hoe hun kerst zal zijn: zij vertoeven momenteel in respectievelijk Amerika en China. De Olde Veste-A1-tweeling Zwoferink vertelt over hoe zij onze club beleven en wij hebben alle mannen, die 40 jaar of langer aan Olde Veste zijn verbonden, gezamenlijk op de foto gezet. Deze 'oudjes' vormen een mooi contrast met de kleine Joes List die op 1 januari vijf jaar wordt. Het is een 'volle' krant geworden, niet in de laatste plaats dank zij onze sponsors/adverteerders. Op deze site is een bladerbare PDF-versie te vinden van onze eigen 'Kerstkrant'. U kunt deze digitale versie raadplegen door op onderstaande afbeelding te klikken. 1 Namens de redactie wens ik een ieder veel leesplezier met deze krant, mooie Kerstdagen en een fantastisch 2016. George Huisman Voorzitter bestuursgroep PR&Communicatie
Deel dit bericht

share op facebook  
Top