logo Olde Veste
Datum kennismakingsavond OV ’54 naar 8 december 20.00 uur

Datum kennismakingsavond OV ’54 naar 8 december 20.00 uur

Nieuwsbericht

Op dinsdagavond 8 december organiseren de bestuursgroepen jeugd en vrouwen, waaronder de meisjes afdeling vallen, een informatieavond voor ouders van nieuwe leden. Tijdens deze avond zullen beide bestuursgroepen de aanwezigen vertellen hoe onze club werkt en wat er wordt verwacht van ouders. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om iemand te spreken van de bestuursgroepen. Dus bent u benieuwd naar de werkwijze binnen Olde Veste geef u dan op via onderstaand mailadres. De avond start om 20.00 uur en de presentatie wordt gehouden in het clubgebouw van Olde Veste aan de parallelweg. Wij stellen het op prijs wanneer u zich van te voren even opgeeft voor deze informatieve avond. Opgeven voor deze presentatie kan bij het volgende mailadres: jdejonge@oldeveste.com Tot dinsdag 8 december. Bestuursgroep jeugd en vrouwen
Deel dit bericht

share op facebook  
Top