logo Olde Veste
KNVB keeperscursus niveau 2

KNVB keeperscursus niveau 2

Nieuwsbericht

Op vrijdag 11 december is de cursus afgesloten met de uitreiking van de certificaten. 17 deelnemers mochten op deze laatste avond dit bewijs in ontvangst nemen van docent van de KNVB,  Etienne Stomp. 3 deelnemers moeten nog een paar aspecten van het theorie gedeelte indienen zodat ook zij het certificaat binnen hopen te krijgen. Johan Veldhuis en Richard Strijker namen namens Olde Veste deel aan deze cursus. IMG_8541_bewerkt-1 4 avonden van 3 uur, een stuk thuiswerk en opdrachten. Daar bestond deze cursus uit van de 20 deelnemers die uit een groot gebied buiten Steenwijk kwamen.Op 30 oktober is de cursus gestart en 3 avonden zijn teams van Olde Veste onderdeel geweest van een aantal oefeningen voor de deelnemers. Docent Etienne Stomp werd bedankt namens Olde Veste voor deze cursus met een attentie. Dank ook aan de kantinecommissie en teams van Olde Veste voor het beschikbaar zijn op de oefenavonden. De organisatie van het geheel was in handen van algemeen Jeugdcoordinator Johan Dolstra. De foto zijn gemaakt door Adri van Sleen.
Deel dit bericht

share op facebook  
Top