logo Olde Veste
Contractverlenging trainer Vrouwen 1

Contractverlenging trainer Vrouwen 1

Nieuwsbericht

Het contract met Arjan Zomerdijk, trainer van Vrouwen 1 van v.v. d’Olde Veste ’54, wordt aan het eind van dit seizoen verlengd. IMG_9218_bewerkt-1_Arjan-Zomerdijk1 Arjan Zomerdijk is nu bezig met zijn tweede seizoencontractverlenging als trainer van Vrouwen 1 en presteert met dit elftal meer dan goed. Onder zijn leiding is het elftal afgelopen seizoen overtuigend kampioen geworden en werd de promotie naar de 2e klasse zeker gesteld. Nooit eerder voetbalde Vrouwen 1 van v.v. d’Olde Veste ’54 op dit niveau en zij staan momenteel nummer 5 met uitzichten op een periodetitel aan het eind van het seizoen. Arjan Zomerdijk is zeer betrokken bij het gehele vrouwen- en meisjesvoetbal binnen de vereniging. De contractverlenging is voor de duur van één seizoen; een langere samenwerking wordt echter zeker niet uitgesloten.contract_verlenging_htm_cmp_bubbles010_vbtn Vrouwen 1 genomineerd voor beste sportploeg 2015 Binnen de gemeentegrenzen zijn de prestaties van Vrouwen 1 ook niet onopgemerkt gebleven. Zij zijn genomineerd voor de beste sportploeg 2015 van de gemeente Steenwijkerland. Tijdens het sportgala op 13 januari 2016 zal blijken of ze deze prestigieuze prijs ook daadwerkelijk in ontvangst mogen nemen. Het bestuur en de bestuursgroep Vrouwen zijn dan ook zeer tevreden met deze contractverlenging en hebben alle vertrouwen in een voortzetting van de vruchtbare en succesvolle samenwerking.  
Deel dit bericht

share op facebook  
Top