logo Olde Veste
Andries Huberts bij afscheid KNVB lid van verdienste

Andries Huberts bij afscheid KNVB lid van verdienste

Nieuwsbericht

Andries Huberts In de plaatselijke media heeft u kunnen lezen dat 'onze' Andries zich een beetje overvallen voelde, toen hij uitgeroepen werd tot Lid van Verdienste bij zijn afscheid van de KNVB Noord. Hem kennende is zijn reactie ook niet zo vreemd. Hij heeft zich altijd al ingezet voor het voetbal en vindt dit volstrekt normaal. Zijn omgeving denkt hier gelukkig anders over. De KNVB heeft ons erelid dan ook volledig terecht uitgeroepen tot Lid van Verdienste. imagesHTS036KR Op de site van de KNVB staat het volgende: Andries Huberts werd benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB voor alles wat hij voor d’ Olde Veste en de KNVB heeft gedaan. Vanaf 1977 is hij al voor genoemde vereniging actief. Hij was onder andere bestuurslid, (vice-)voorzitter, jeugdvoorzitter, leider en scheidsrechterscoördinator. Huberts heeft naast commissiewerk bij de KNVB ook een aantal jaren gefloten. In 2012 trad hij toe tot het districtscollege met de portefeuille voetbaltechnische zaken. http://www.knvb.nl/nieuws/districtsnieuws/district-noord/15366/laatste-bijeenkomst-districtscollege-noord Vanzelfsprekend is Andries niet de eerste die uitgeroepen is tot Lid van Verdienste van de KNVB. Hij heeft vele voorgangers gehad, maar eentje wil ik U niet onthouden :

Louis van Gaal

Dit geeft meteen het bijzondere van deze benoeming weer. Andries van harte gefeliciteerd! Louis%20van%20Gaal%20Lid%20van%20Verdienste%20KNVB    

Deel dit bericht

share op facebook  
Top