logo Olde Veste

5 december 2015: verslag ZFC Zuidlaren E1 – Olde Veste ’54 E1

Nieuwsbericht

Olde Veste E1 ging uit varen - naar een veldje in Zuidlaren. Tegen de plaatselijke E1 - dat werd een makkie naar het scheen. Maar wel allemaal om 6 uur opgestaan - als dat maar goed zal gaan. De eerste minuten was het wachten - langs de lijn stonden we te smachten. Veel kansen kwamen er aan - waarvan er geen één leek in te gaan. Na zo'n 10 minuten schoot Alwin - na een pass van Jordin eindelijk de eerste er in. Toen was het hek van de dam - het moment dat er weer schot in de strijd kwam. Alwin en Jordin scoorden allebei - tussendoor nog een tegengoal, ai ai ai. Met de rust 3-1 voor - en de analyse tussendoor : Te weinig goals, veel balbezit - de 2e helft dus meer scoren met meer pit. Dat gezegd en dat gedaan - na 1 minuut kwam de 4-1 er al aan! Aidan scoorde na veel balcontacten: - onze jongens passten, schoten en hakten. We zijn nu niet meer laks - 5-1 na een mooie dribbel van Max. Zuidlaren wordt nu omvergespeeld - met de 6e, 7e en 8e goal wordt de KO uitgedeeld. Alwin en Jordin nu allebei 3x in het net - en het is nog niet uit met de pret: Eerst is even de aandacht weg - uit een corner komt de 2-8, wat een pech. Gelukkig pakt Stijn ook nog zijn goaltje mee - en scoort Aidan nummer 10 ,holléé. Max kopt nog op de paal - en dan eindigt Richie het mooie verhaal: Na een echte 'Zidane' een goal in de verre hoek - hier stopt het schitterende jongensboek. Wat een match, wat een partij - en wij waren er allemaal bij. Goed samengespeeld als een team - en we staan nog steeds 1e zo te zien! Ik zou zeggen ga zo door - een fijne pakjesavond, nou dag hoor.

De voetbalpiet
Deel dit bericht

share op facebook  
Top